E - shop MEDIUM

E - shop MEDIUM пакетот е наменет за фирми со среден број на производи за продажба, кој не би надминал 500 производи. Со секоја интернет продавница оди и соодветен хостинг простор.

E - shop MEDIUM пакетот за интернет продавница ви нуди достапност на Вашите производи 24 часа 7 дена во неделата. Во пакетот е вклучена инсталација, конфигурирање на интернет продавницата, изработка на уникатен дизајн, SEO оптимизација за полесно пронаоѓање на вашиот сајт на Google, Bing, Yahoo ... како и бесплатно одржување на интернет продавницата во договорениот период. Корисникот добива едноставен кориснички интерфејс, како и можност за промена на производите, промена на нивната цена, давање на одреден попусти, давање на попусти преку купони и така натаму. Исто така има контролен панел со кој што се гледа статистика за посетеноста на продавницата, кој производ е најпродаван, кој клиент највеќе производи купил, кој клиент највеќе пари потросил во текот на денот, неделата, месецот или пак годината.


 

 - Цените се без вклучен 18% ДДВ.

- Дополнителни модификации, додавање на текст слики и слично, како и додавање, менување и бришење на производи,  додавања на модули и  разни интервенции се наплаќаат 1200 ден. / час + 18% ДДВ

- Сите договори се со време траење од 24 месеци

Контактирајте не

Телефон:

+389 70 716 036

email адресa

info@cut.mk