WEB страна

Најдобро решение за Вашата интернет презентација.

Врвен квалитет, единствен дизајн,чисти кодови, едноставен пристап од клиентска страна и пред се најповолни цени за сето тоа.

 

E-shop

Изработуваме интернет продавници на веќе постоечки страни или изработуваме страни со интернет продавница.

 

 

 

Графички дизајн

 

Кај нас можете да добиете креативен дизајн за вашите: логоа, визит картици, банери, брошури, флаери, итн.

Како и на секаков вид на друг промотивен и рекламен материјал за печат или за електронска употреба.

 

 

 

Facebook

Најповолно решение за електронски маркетинг во Македонија и светот. Изработуваме facebook страни и маркетинг кампањи преку истите. Добивате  комплетна изработка и одржување со редовно ажурирање на содржините на вашата страница.

 

E-mail маркетинг

Се повеќе и повеќе користена метода за маркетинг кај нас е e-mail маркетингот. Доколку сте заинтересирани за овој тип на маркетинг ние нудиме рекламна база од повеќе од 10000 маилови.

 • cutwebdesign.com

 • mztsafety.mk

 • plasticsurgery.com.mk

 • prerodba.org.mk

 • bozilak.mk

 • svarckom.mk

 • zmmztrans.com.mk

 • trans.mk

 • avtoskolamartin.mk

 • ndtandcontrol.com.mk

 • eurodanvest.com.mk

 • WEB design START
 • 1200 ден/м.
 • до 5 HTML страни

  до 50 слики

  неограничен број на e-mail адреси

  еднојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 2 год.

  бесплатен домен за 2 год.

   

 • Повеќе
 • WEB design MEDIUM
 • 2.400 ден/м.
 • до 10 HTML страни

  до 100 слики

  неограничен број на e-mail адреси

  еднојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 2 год.

  бесплатен домен за 2 год.

   

 • Повеќе
 • WEB design PREMIUM
 • 3.600 ден/м.
 • до 20 HTML страни

  до 200 слики

  неограничен број на e-mail адреси

  еднојазична верзија

  двојазична верзија

  бесплатен веб хостинг за 2 год.

  бесплатен домен за 2 год.

   

 • Повеќе
 • E - shop SMALL
 • 3.000 ден/м.
 • до 200 производи

  до 500 MB простор

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе
 • E - shop MEDIUM
 • 6.000 ден/м.
 • до 500 производи

  до 1000 MB простор

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе
 • E - shop PREMIUM
 • 24.000 ден/м.
 • број на производи неограничен

  до 13000 MB простор

  единствен дизајн

  SEO оптимизација

 • Повеќе

Кој сме ние

Нашиот тим е составен од искусни професионалци, секој стручен во својата област.

Нашето мото е задоволен клиент е добар клиент.

 

Контактирајте не

Телефон:

+389 70 716 036

email адресa

info@cut.mk

 

Следете не