Веб дизајн ПРЕМИУМ

Со пакетот добивате: Уникатен дизајн. Добивате уникатен дизајн кој што не ни сличен на никој од нашите веќе изработени дизајни. До 20 HTML страни. Добивате почетна страна (дома или за нас) на која што ќе можете да прикажете нешто за вашата фирма, основни податоци за тоа што работите, некои топ понуди што ги имате, некоја фото галерија или нешто сл. Наредните страни се истотака по избор и во зависност од потребите, односно може да имате страна за вашите производи или пак за вашите услуги, и последната страна обично е за контакт со соодветен формулар за полесно користење. Еднојазична верзија и двојазична верзија на страната. Сите менија сите податоци ќе бидат на македонски јазик. По желба се изработува и двојазична верзија на страната која спаѓа во цената. Безплатен веб хостинг. Единствено кај нас добивате бесплатен веб хостинг за време на траењето на договорот (веб хостингот чини повеќе 1800ден/г). Неограничен број e-mail адреси: добивате e-mail адреси од типот ime@vasdomain (пример This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. тоа е во нашиот случај).


 - Цените се без вклучен 18% ДДВ.

- Дополнителни модификации, додавање на текст слики и слично,  додавања на модули и  разни интервенции се наплаќаат 1200 ден. / час + 18% ДДВ

- Сите договори се со време траење од 24 месеци

Контактирајте не

Телефон:

+389 70 716 036

email адресa

info@cut.mk