Веб дизајн МЕДИУМ

Со  овој пакет добивате Дизајн по избор. Според Вашата желба за боја и облик ние избираме еден дизајн за страната. Понатаму на тој дизајн може да се менуваат делови или пак може да се смени целосно доколку не ви се допадне.

До 10 HTML страни. Добивате почетна страна (дома или за нас) на која што ќе можете да прикажете нешто за вашата фирма, основни податоци за тоа што работите, некои топ понуди што ги имате, некоја фото галерија или нешто сл. Наредните страни се истотака по избор и во зависност од потребите, односно може да имате страна за вашите производи или пак за вашите услуги, и последната страна обично е за контакт со соодветен формулар за полесно користење. Еднојазична верзија. Добивате веб страна изработена комплетно на македонски јазик. Сите менија сите податоци ќе бидат на македонски јазик. Доколку има потреба изработуваме веб страни со повеќе јазични верзии Англиски, Албански и др. Бесплатен веб хостинг. Единствено кај нас добивате бесплатен веб хостинг во време траење на договорот (веб хостингот инаку чини околу 1500ден/г). Неограничен број e-mail адреси: добивате e-mail адреси од типот ime@vasdomain (пример This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. тоа е во нашиот случај).


 - Цените се без вклучен 18% ДДВ.

- Дополнителни модификации, додавање на текст слики и слично,  додавања на модули и  разни интервенции се наплаќаат 1200 ден. / час + 18% ДДВ

- Сите договори се со време траење од 24 месеци

Контактирајте не

Телефон:

+389 70 716 036

email адресa

info@cut.mk